Therapeutic Treatments

Therapeutic Treatments

 

´Botuline shock therapy´ 105 min.

De Botuline Beauty behandeling is een unieke behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering à la minute! Een combinatie van de Botuline Beauty en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creeërt een uiterst liftend effect.

Behandelprijs losse behandeling : 109,-

 

*´Energy Bootcamp´ - Fitness for your skin 45 min.

Met de energy bootcamp Bindweefsel kuurbehandeling gaan we samen voor een stralende huid. Perfect voor een feestelijke gelegenheid. Met de Bindweefselmassage leggen we de nadruk op de liftende massagegrepen welke zeer geschikt zijn bij rimpelvorming en littekenweefsel.
I.v.m. het in conditie brengen van het bindweefsel wordt deze kuurbehandeling wekelijks uitgevoerd. De kuur bestaat uit 4 behandelingen.

Losse behandeling 40 minuten : 67,50
Behandelprijs kuur : 245,-

* AHA fRUITZUURKUUR - Treat your skin to a new level

Intensieve huidverjongende fruitzuurkuur
- Anti-age en rimpelreductie
- Vermindert fijne lijntjes
- Egale en strakke huidcontouren

De fruitzuur kuur zal wekelijks uitgevoerd worden. Naarmate de kuur vordert vernieuwt het weefsel zich.
De huid wordt gladder, soepeler en gezonder. De kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal in het najaar / winter uitgevoerd worden.

Prijs inclusief GRATIS age reduce box ; 329,-
Uw voordeel : 89,50

Prijs losse behandeling : 79,-

  • Voor alle huidverbeterende / huiverjongende en kuurbehandelingen maken we een behandelplan op maat. Iedereen is anders, Iedere huid is anders en ieder zijn of haar wens is dus ook anders. Alle behandelingen worden per persoon samengesteld zodat u zeker bent van optimaal resultaat.
  • Voor iedereen die bij ons in de salon komt voor huidverbetering adviseren wij ons 6 stappenplan voor thuisgebruik. 50% van de huidverbetering vind plaats bij ons in de salon en 50% van de huidverbetering vind plaats bij uw wastafel! Wanneer u een kuur boekt bij ons, is het raadzaam om minimaal 2 weken van te voren het 6 stappenplan thuis te gaan gebruiken. Uw huid is dan gewend aan onze producten en samen kunnen we zo voor het meest haalbare resultaat gaan bij uw huid!
 

 

 

Side07