Lash treatments

Voor onze Lash treatments werken wij uitsluitend met het  Canadese topmerk Misencil. Alle producten van Misencil zijn goedgekeurd door de strenge eisen van de Europese Unie, alsmede de Amerikaanse FDA en Health Canada.

Het is belangrijk dat u weet bij welke wimperstyliste u uw Lash treatment laat uitvoeren, wij zijn Gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van wimperextensions. Neem een kijkje op onze instagram om een beeld te krijgen van de Lash treatments die wij uitvoeren www.instagram.com/beautybyivanka.

Misencil wimpers zijn hypo allergeen, u voelt de wimpers niet zitten en ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Alle producten zijn parabenen vrij en niets wordt op dieren getest.

Wat Misencil ook onderscheidt, zijn de fantastisch drogende lijmen. Al na 2 uur zijn ze waterproof en kunt u gewoon weer gebruik maken van sauna, zwembad etc. Sterren als Celine Dion & Kim Kardashian dragen Misencil al jaren, ervaar de topkwaliteit van dit merk nu zelf.

NIEUW! ; ervaar onze Botulash Treatment, Botox voor je wimpers. Een intens voedend en verzorgend masker voor uw wimpers. Heeft u beschadigde wimpers ? Wimper extensions gedragen , maar u wilt graag stoppen ? Dan is dit de perfecte treatment voor uw wimpers. Bij de lashlifting zit deze behandeling standaard inclusief.

Nieuwe set one by one
Nabehandeling 2 weken
Nabehandeling 3 weken
Nabehandeling 4 weken

Nieuwe set Russian volume (3D t/m 6D)
Nabehandeling 2 weken
Nabehandeling 3 weken
Nabehandeling 4 weken

Nieuwe set Mega volume (6D t/m 10D)
Nabehandeling 2 weken
Nabehandeling 3 weken
Nabehandeling 4 weken

Lashlifting inclusief verven en onze unieke botulash
Botulash Treatment

85,-
32,50
40,-
47,50

100,-

35,-
42,50
50,-

135,-

40,-
50,-
60,-

65,-

29,-

 

 

Side08